سفارش تبلیغ
صبا ویژن

88/4/28
11:21 صبح

گزارش دیدار جداگانه هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی با جلیلی و ضرغا

بدست شاپور در دسته

حجت‌الاسلام ابراهیمی در گفتگو با فارس مطرح کرد:
گزارش دیدار جداگانه هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی با جلیلی و ضرغامی

خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گزارشی از دیدارهای جداگانه هیات رئیسه کمیسیون متبوعش با دبیر شورای عالی امنیت ملی و نیز رئیس سازمان صدا و سیما را اعلام کرد.


حجت الاسلام حسین ابراهیمی نماینده مردم بیرجند و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار امور مجلس خبرگزاری فارس با اشاره به دیدار امروز هیات رئیسه این کمیسیون با سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی، اظهار داشت: در دیدار با جلیلی که در شورای عالی امنیت ملی صورت گرفت، هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس به بیان نظرات خود درباره دیدارها با برخی کاندیداها، مراجع عظام و برخی از بزرگان نظام پرداخت.
وی با اشاره به سخنان جلیلی افزود: در این دیدار بر روی این مسئله تاکید شد که همه جریانات باید تلاش کنند تا آرامش جامعه و کشور ادامه پیدا کند.
ابراهیمی با اشاره به حوادث بعد از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: تاکید بر وحدت ملی و انسجام اسلامی از دیگر مسائل مطرح شده در این دیدار بود.
وی با تاکید بر اینکه باید قانون گرایی در کشور تبلیغ و ترویج شود، ادامه داد: همه باید تلاش کنیم برخی از ناراحتی‌هایی که در بین طبقات مختلف جامعه به وجود آمده از بین برود و صمیمیت در جامعه حاکم شود هم چنین قانون گریزی و قانون ستیزی نیز از میان برود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تاکید کرد: همه باید در چارچوب قانون و تحت رهنمودهای مقام معظم رهبری حرکت کنیم تا بهتر از گذشته بتوانیم به مقاصد عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی برسیم.
وی با بیان اینکه حضور 40 میلیونی و 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری یک سرمایه بزرگ بود، اضافه کرد: باید از این سرمایه بزرگ ملت در مقابل کشورهای بیگانه استفاده کافی و لازم برای اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی بهره برداری شود.
ابراهیمی هم چنین گفت: در این دیدار‌ها همه بر این باور بودند که می‌بایست در صدد جذب یکدیگر باشند و دنبال این مسئله نباشند چه فردی به کدام کاندیدا رای داده است.
وی ادامه داد: همه افراد شرکت کننده در انتخابات ریاست جمهوری به اسلام، نظام مقدس جمهوری اسلامی، قانون اساسی، عزت، عظمت و اقتدار جمهوری اسلامی رای داده‌اند که در این دیدار نیز افراد بروی این امر تاکید داشتند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به دیدار دیگر اعضای این کمیسیون با عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما که در محل این سازمان صورت گرفت، تصریح کرد: در دیدار با ضرغامی مواردی همانند اینکه چگونه باید وحدت در کشور برقرار شود و نیز صدا و سیما چگونه باید وارد صحنه شود و از چه شیوه‌های باید در این راستا استفاده کند مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به وجود دو طیف اصلاح طلب و اصولگرا در جامعه و نیز تاکید بر مشترکات آنان، ابراز داشت: همه موافق هستند که بیگانگان نباید در امور داخلی ما دخالت کنند و قانون گرایی مورد توافق هر دو طرف است و هر دو طیف اصولگرایان و اصلاح طلب معتدل بر قانون گرایی و التزام به قانون اساسی تاکید می‌ورزند.
ابراهیمی افزود: هیچ فردی در دو طیف تفرق و تشتت را نمی‌خواهد و همه خواستار وحدت و انسجام هستند. بخشی از فتنه بعد از انتخابات پیش آمد که این موارد باید به طور مستند و شفاف و برای آگاهی مردم در اختیار آنها قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برخی از افراد معتقدند اعترافات افرادی که دستگیر شده‌اند و جریاناتی که به خارج از کشور وابسته بودند باید به آگاهی مردم برسد، تصریح کرد: حضور 85 درصدی مردم مانور بسیار خوبی در مقابل مخالفان و دشمنان این ملت است.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس اضافه کرد: اخیرا خبر‌های می‌رسد مبنی بر اینکه حتی آمریکایی‌ها اظهار داشتند که حضور و مشارکت مردم برای آنها بهت آور بوده است.
وی بر همین اساس گفت: باید روی این مسائل مانور دهیم، مسئله‌ای که برای مخالفان و دشمنان ما بهت آور شده چرا در داخل کشور ما با یکدیگر مشاجره کنیم، باید یک صف واحد در برابر دشمنان داشته باشیم و این مسئله را به رخ دنیا بکشیم که با همه ادعای دموکراسی خود در حال حاضر حدود 40 درصد مردم این کشورها در انتخابات مشارکت می‌کنند.
ابراهیمی در پایان با بیان اینکه کشورهای اروپایی معمولا مشارکت دموکراتیک ندارند، ابراز داشت: در کشور ما 85 درصد مردم در انتخابات شرکت کرده‌اند و فرصت خوبی است که ما باید روی این مسئله مانور دهیم و از این فرصت استفاده کنیم.
گفتنی است هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به دنبال برخی اتفاقات صورت گرفته پس از انتخابات اخیر در ابتکاری پسندیده در راستای تقویت انسجام، یکپارچگی و وحدت ملی دیدارهایی را برخی از نامزدهای انتخابات، علما و مراجع تقلید و نیز شخصیت‌های نظام انجام داد که پس جمع بندی، گزارش آن به رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه می‌شود.